CatalanSpanish
  • Punt d’Atenció a l’Emprenedor (PAE)

Els Punts d’Atenció a l’Emprenedor s’encarreguen d’impulsar el negoci de les empreses des d’abans de la seva constitució. Faciliten la posada en marxa de noves iniciatives, l’inici efectiu de l’activitat i el seu desenvolupament, a través de la prestació de serveis d’assessorament, d’informació, tramitació de documentació, constitució d’empreses, formació i suport al finançament. 

Què ofereix?

Els serveis que prestem des del punt PAE d’Autònoms als emprenedors són els següents: 

1. Informació i orientació, amb col·laboració amb l’IDI i altres entitats, sobre les característiques i els aspectes legals, mercantils i fiscals més destacables referents a la constitució d’empreses, sistemes de tramitació i normativa aplicable de les següents formes jurídiques: 

  • Empresaris Individuals (Autònoms). 
  • Emprenedors de Responsabilitat Limitada. 
  • Comunitats de Béns. 
  • Societats Civils. 
  • Altres (SLFS, SLNE, SRL).

2. Informació sobre els ajuts i incentius per a la creació d’empreses aplicables al projecte i sobre el règim de Seguretat Social aplicable, criteris d’adscripció, afiliació, cotització, etc. 

3. Constitució d’empreses mitjançant el sistema de tramitació telemàtica desenvolupat per la Direcció General d’Indústria i de la PIME, utilitzant el Document Únic Electrònic (DUE). 

Per realitzar l’alta, s’haurà de facilitar al servei una sèrie d’informació referent a l’empresa; dades personals del titular, dades de la societat, dades de socis i treballadors, informació de l’activitat empresarial que es pretén fer, aspectes fiscals i mercantils, així com l’aportació dels documents pertinents necessaris per a la seva constitució.  

4. Alta autònoms mitjançant el CIRCE, sistema que facilita la creació de la vostra empresa a través d’acords i comunicacions amb tots els organismes i administracions que intervenen en el procés, utilitzant el Document Únic Electrònic (DUE). 

5. Cessament d’activitat mitjançant el sistema de tramitació telemàtica (Autònoms, SLFS, SLNE, SRL) 

II Fira d'Ocupació i Emprenedoria de Formentera 2023
Entrada: 28 February 2023
La II Fira d’Ocupació i Emprenedoria de Formentera tendrà lloc el proper dia 9 de març de 2023 de 9,30...
L’Estratègia d’Inversions de les Illes Balears 2030 i els fons Next Generation EU, una aproximació per als agents de desenvolupament local i orientadors d’oficina de les Illes
Entrada: 20 February 2023
El 16 de febrer de 2023 es va tenir lloc al Centre Cultural de Jesus, a l’illa d’Eivissa, una formació...
Subvencions per a persones autònomes. Convocatòria 2023 
Entrada: 6 February 2023
Convocatòria de subvencions per al període 2021-2023 destinades a promocionar l’ocupació autònoma per abordar el repte demogràfic i facilitar la...
Jornades de la Xarxa de Serveis Públics Empresarials
Entrada: 27 January 2023
El 24 de gener de 2023 els AODL de l’Àrea de Desenvolupament Local del Consell Insular de Formentera van assistir...
Bèques d'Èxit - 30 anys
Entrada: 15 December 2022
Jove Beques d’Èxit per a persones desocupades d’entre 16 i 29 anys.
Programa d'Ocupació SOIB Reactiva
Entrada: 14 December 2022
Convocatoria tancada El Consell Insular de Formentera ha rebut una subvenció del Servei d’Ocupació de lesIlles Balears per impulsar l’ocupació...

Accés personal:

Subscriu-te a la nostra newsletter