CatalanSpanish
  • Punt d’Atenció a l’Emprenedor (PAE)

Els Punts d’Atenció a l’Emprenedor s’encarreguen d’impulsar el negoci de les empreses des d’abans de la seva constitució. Faciliten la posada en marxa de noves iniciatives, l’inici efectiu de l’activitat i el seu desenvolupament, a través de la prestació de serveis d’assessorament, d’informació, tramitació de documentació, constitució d’empreses, formació i suport al finançament. 

Què ofereix?

Els serveis que prestem des del punt PAE d’Autònoms als emprenedors són els següents: 

1. Informació i orientació, amb col·laboració amb l’IDI i altres entitats, sobre les característiques i els aspectes legals, mercantils i fiscals més destacables referents a la constitució d’empreses, sistemes de tramitació i normativa aplicable de les següents formes jurídiques: 

  • Empresaris Individuals (Autònoms). 
  • Emprenedors de Responsabilitat Limitada. 
  • Comunitats de Béns. 
  • Societats Civils. 
  • Altres (SLFS, SLNE, SRL).

2. Informació sobre els ajuts i incentius per a la creació d’empreses aplicables al projecte i sobre el règim de Seguretat Social aplicable, criteris d’adscripció, afiliació, cotització, etc. 

3. Constitució d’empreses mitjançant el sistema de tramitació telemàtica desenvolupat per la Direcció General d’Indústria i de la PIME, utilitzant el Document Únic Electrònic (DUE). 

Per realitzar l’alta, s’haurà de facilitar al servei una sèrie d’informació referent a l’empresa; dades personals del titular, dades de la societat, dades de socis i treballadors, informació de l’activitat empresarial que es pretén fer, aspectes fiscals i mercantils, així com l’aportació dels documents pertinents necessaris per a la seva constitució.  

4. Alta autònoms mitjançant el CIRCE, sistema que facilita la creació de la vostra empresa a través d’acords i comunicacions amb tots els organismes i administracions que intervenen en el procés, utilitzant el Document Únic Electrònic (DUE). 

5. Cessament d’activitat mitjançant el sistema de tramitació telemàtica (Autònoms, SLFS, SLNE, SRL) 

CONVOCATORIA DE DOS PROCESSOS DE SELECCIÓ D'AGENTS DE DESENVOLUPAMENT LOCAL (AODL), MITJANÇANT OFERTA GENÈRICA DEL SOIB, I CREACIÓ DE LLISTES DE RESERVA PER A CADA UN DELS LLOCS DE FEINA
Entrada: 29 September 2023
RESOLUCIONS PROVISIONALS DELS PROCEDIMENTS SELECTIUS AODL 2023 – PERFIL GENERAL 004872 I PREFIL PRIORIRARI DE FORMACIÓ 004874: PERSONES SELECCIONADES I...
II Fira d'Ocupació i Emprenedoria de Formentera 2023
Entrada: 28 February 2023
La II Fira d’Ocupació i Emprenedoria de Formentera tendrà lloc el proper dia 9 de març de 2023 de 9,30...
L’Estratègia d’Inversions de les Illes Balears 2030 i els fons Next Generation EU, una aproximació per als agents de desenvolupament local i orientadors d’oficina de les Illes
Entrada: 20 February 2023
El 16 de febrer de 2023 es va tenir lloc al Centre Cultural de Jesus, a l’illa d’Eivissa, una formació...
Subvencions per a persones autònomes. Convocatòria 2023 
Entrada: 6 February 2023
Convocatòria de subvencions per al període 2021-2023 destinades a promocionar l’ocupació autònoma per abordar el repte demogràfic i facilitar la...
Jornades de la Xarxa de Serveis Públics Empresarials
Entrada: 27 January 2023
El 24 de gener de 2023 els AODL de l’Àrea de Desenvolupament Local del Consell Insular de Formentera van assistir...

Accés personal:

Subscriu-te a la nostra newsletter