CatalanSpanish

Reempresa

Reempresa és un nou model de creixement empresarial que s’ha posat en marxa a nivell internacional i que ofereix nombrosos avantatges i beneficis, tant per al teixit empresarial com per a la societat d’una regió. En aquest sentit, Reempresa s’esforça per consolidar un nou model d’emprenedoria que inclogui empreses, empresaris i emprenedors i que alhora permeti la cessió de l’èxit empresarial de Formentera a través de la transmissió d’empreses.

Reempresa es planteja com un bon instrument per garantir al llarg del temps l’activitat d’empreses econòmicament viables.

A través de Reempresa, un o més reemprenedors accedeixen a la propietat d’una empresa d’altres, en funcionament, per a fer-la créixer sense haver de passar per la fase de crear-la. En la majoria de pimes, i en totes les empreses personals, aquest procés significa l’assumpció de les tasques de direcció i gestió per part de la persona reemprenedora.

La nostra missió és la consecució d’un entorn favorable per a la transmissió d’empreses entre persones empresàries i persones reemprenedores.

Què és?

Reempresa és un servei gratuït finançat pel Govern de les Illes Balears. És una iniciativa promoguda per l’Institut d’Innovació Empresarial (IDI) del Govern de les Illes Balears a la qual el Consell Insular de Formentera a través de l’Àrea de Desenvolupament Local del Consell Insular de Formentera si ha accollid. Es tracta d’un servei que funciona com a espai físic i virtual per tal de coordinar els serveis efectius de suport a la persona cedent i a la persona reemprenedora en processos de reempresa.

Què ofereix?

Reempresa ofereix un servei sense afany de lucre coordinat per professionals del món de la reempresa amb el suport de tota la nostra xarxa de col·laboradors.
 
Per tal de garantir un bon servei, des de Reempresa es tracta amb total confidencialitat les consultes i contrasten la informació proporcionada tant per persones cedents com per persones reemprenedores. D’aquesta manera assegurem  que la informació dels anuncis que publiquem és molt més precisa i veraç, ajudant a la presa de decisions.

Des del servei de Reempresa rebreu acompanyament durant tot el procés de transmissió d’una empresa: des de la primera reunió de presentació de les parts, fins a la signatura del contracte de compravenda, passant per les fases de negociació i mediació per arribar a un acord.

Si voleu comprar una empresa i vols saber quins serveis oferim a les persones reemprenedores pots fer clic aquí.

  • Comerç i empreses locals

Treballam per afavorir la transmissió d’empreses de l’àmbit del comerç de proximitat, d’empreses de restauració i hostaleria, etc. 

  • Reemprendre

Reempresa t’ofereix assessorament individual per a l’elaboració del teu Pla de reempresa, assessorament i acompanyament durant tot el procés de transmissió. 

  • Cessió d’empreses

Reempresa t’ofereix assessorament individual per a l’elaboració del teu pla de cessió, així com assessorament durant tot el procés de transmissió de l’empresa.

Visitar relació d’empreses cedents i reemprenedors

CONVOCATORIA DE DOS PROCESSOS DE SELECCIÓ D'AGENTS DE DESENVOLUPAMENT LOCAL (AODL), MITJANÇANT OFERTA GENÈRICA DEL SOIB, I CREACIÓ DE LLISTES DE RESERVA PER A CADA UN DELS LLOCS DE FEINA
Entrada: 29 September 2023
RESOLUCIONS PROVISIONALS DELS PROCEDIMENTS SELECTIUS AODL 2023 – PERFIL GENERAL 004872 I PREFIL PRIORIRARI DE FORMACIÓ 004874: PERSONES SELECCIONADES I...
II Fira d'Ocupació i Emprenedoria de Formentera 2023
Entrada: 28 February 2023
La II Fira d’Ocupació i Emprenedoria de Formentera tendrà lloc el proper dia 9 de març de 2023 de 9,30...
L’Estratègia d’Inversions de les Illes Balears 2030 i els fons Next Generation EU, una aproximació per als agents de desenvolupament local i orientadors d’oficina de les Illes
Entrada: 20 February 2023
El 16 de febrer de 2023 es va tenir lloc al Centre Cultural de Jesus, a l’illa d’Eivissa, una formació...
Subvencions per a persones autònomes. Convocatòria 2023 
Entrada: 6 February 2023
Convocatòria de subvencions per al període 2021-2023 destinades a promocionar l’ocupació autònoma per abordar el repte demogràfic i facilitar la...
Jornades de la Xarxa de Serveis Públics Empresarials
Entrada: 27 January 2023
El 24 de gener de 2023 els AODL de l’Àrea de Desenvolupament Local del Consell Insular de Formentera van assistir...

Accés personal:

Subscriu-te a la nostra newsletter