CatalanSpanish

II Fira d’Ocupació i Emprenedoria de Formentera 2023

La II Fira d’Ocupació i Emprenedoria de Formentera tendrà lloc el proper dia 9 de març de 2023 de 9,30 a 15,00 hores, al ‘Jardí de ses Eres’ i Centre ‘Gabrielet’, a Sant Francesc de Formentera.

Des de l’Àrea de Desenvolupament Local del Consell Insular de Formentera, juntament amb Formentera Impulsa, som conscients de les necessitats tant de les empreses per trobar treballadors com dels treballadors per buscar llocs de treball adequats a les seves capacitats.

És per aquest motiu que el Consell Insular de Formentera, a través de l’Àrea de Desenvolupament Local i Formentera Impulsa, organitza la II Fira d’Ocupació de Formentera 2023, amb la finalitat d’establir sinèrgies entre les empreses, les diferents empreses i entitats públiques del mon de l’àmbit de l’ocupació i la formació i les persones desocupades.

Les empreses disposaran d’un espai per exposar les seues ofertes, rebre els currículums dels candidats i fer-los entrevista ràpida.

OBJECTIUS:

· Relacionar les persones desocupades amb el teixit empresarial, amb la finalitat de millorar l’ocupabilitat. A més, es donarà l’oportunitat d’inscriure’s a diverses ofertes en un mateix dia i en un mateix espai.

· Posar en contacte les empreses participants amb els perfils que solen contractar.

· Informar de la realització de programes especialitzats de formació amb sortides laborals, i d’altres recursos de l’administració i d’altres entitats públiques i privades destinats a la promoció i millora de l’ocupació.

· Informar i posar a disposició dels emprenedors i d’altres persones que estiguin interessades a formar-se o a buscar noves sortides professionals dels diferents recursos disponibles, tant del Consell Insular de Formentera com d’altres entitats públiques i privades.

Aquesta II Fira s’organitza conjuntament amb l’IES Marc Ferrer i el Servei d’Ocupació de Les Illes Balears (SOIB), amb la col·laboració de l’Institut d’Innovació Empresarial de les Illes Balears (IDI), la Cambra de Comerç d’Eivissa i Formentera, la Petita i Mitjana Empresa de Formentera (PIMEF) i amb la participació de les següents empreses:

LLISTAT D’EMPRESES QUE PARTICIPEN A LA II FIRA D’OCUPACIÓ I EMPRENEDORIA I OFERTES DE FEINA:

1. Grup Boned Escanellas S.L. (Casbah/Ses Eufabietes/Cas Majoral/Aigua i Sal)

1.1.1-BOES – (CASBAH) RECEPCIONISTA/AJUDANT DE RECEPCIÓ (1 lloc de feina): Durada del contracte: des de 12 maig de 2023 (5 mesos) / Fix discontinu / Jornada completa / Horari:  de 16,00 h a 24,00 h  / Sou: Segons conveni d’hostaleria / Estudis: Batxillerat / Idiomes: Català, Francès, Anglès, Italià,… / Carnet de conduir: Sí / Possibilitat d’allotjament, es valorarà cada cas / Experiència i altres: Es valorarà. 

1.1.2-BOES – (SES EUFABIETES) CAMBRER/A DE MENJADOR (1 lloc de feina): Durada del contracte: des de 16 maig de 2023 (5 mesos) / Fix discontinu / Jornada completa / Horari:  de  12,00 a 16,00 h i de 19,00 a 23,00 h  / Sou: Segons conveni d’hostaleria / Estudis: Es valorarà experiència i/o cursos de formació / Idiomes: Es valoraran / Carnet de conduir: Es valorarà / Possibilitat  d’allotjament  , es valorarà cada cas.

1.1.3-BOES – (AIGUAISAL) CUINER/AJUDANT DE CUINA (1 lloc de feina): Durada del contracte:  des de 16 maig de 2023 (5 mesos) / Fix discontinu / Jornada completa / Horari:  de  12,00 a 16,00 h i de 20,00 a 24,00 h / Sou: Segons conveni d’hostaleria  / Estudis: Es valorarà experiència i/o cursos de formació / Idiomes: Es valoraran / Carnet de conduir: Es valorarà / Possibilitat  d’allotjament, es valorarà cada cas.

1.1.4-BOES – (CASBAH) CUINER/AJUDANT DE CUINA (1 lloc de feina): Durada del contracte:  des de 1 maig de 2023 (6 mesos) / Fix discontinu / Jornada completa / Horari: de 12,00 a 16,00 h i de 20,00 a 24,00 h / Sou: Segons conveni d’hostaleria  / Estudis: Es valorarà experiència i/o cursos de formació / Idiomes: Es valoraran / Carnet de conduir: Es valorarà / Possibilitat  d’allotjament, es valorarà cada cas.

1.1.5-BOES – (CASBAH) CAMBRER/A DE MENJADOR (1 lloc de feina):    Durada del contracte: des de 1 maig de 2023 (6 mesos) / Fix discontinu / Jornada completa / Horari:  de  12,00 a 16,00 h i de 20,00 a 24,00 h  / Sou: Segons conveni d’hostaleria / Estudis: Es valorarà experiència i/o cursos de formació / Idiomes: Es valoraran / Carnet de conduir: Es valorarà / Possibilitat  d’allotjament, es valorarà cada cas.

1.1.6-BOES – (SES EUFABIETES) TÈCNIC MANTENIMENT/TRACTAMENT DE RESIDUS (1 lloc de feina): Durada del contracte: des de 1 maig de 2023 (6 mesos, amb possibilitat tot l’any) / Fix discontinu / Jornada completa / Horari:  de  8,00 a 12,00 h i de 16,00 a 20,00 h  / Sou: Segons conveni d’hostaleria / Estudis: Es valorarà experiència i/o cursos de formació / Idiomes: Es valoraran / Carnet de conduir: Es valorarà / Possibilitat  d’allotjament, es valorarà cada cas.

1.1.7-BOES – (AIGUAISAL) CAMBRER/A DE MENJADOR (1 lloc de feina): Durada del contracte: des de 16 maig de 2023 (5 mesos) / Fix discontinu / Jornada completa / Horari:  de  16,00 a 24,00 h / Sou: Segons conveni d’hostaleria / Estudis: Es valorarà experiència i/o cursos de formació / Idiomes: Anglès, Italià, Francès / Carnet de conduir: Es valorarà / Possibilitat  d’allotjament, es valorarà cada cas.

2. Insotel Group (Mar y Land / Formentera Playa)

2.1.1-INS – SUBDIRECTOR/A (1 lloc de feina): Durada del contracte: de 1 d’abril de 2023 a 31 d’octubre de 2023 / Fix discontinu / Jornada completa / Horari: Segons necessitats / Sou: a convenir /  Allotjament:  Sí / Estudis: Grau superior / Idiomes: Italià C1 i Anglès B2 / Carnet de conduir: Sí / Experiència i altres: Almenys 3 anys d’experiència en el sector hoteler en llocs de responsabilitat.

2.1.2-INS – RELACIONS PÚBLIQUES (1 lloc de feina): Durada del contracte: de (aprox.) 11 d’abril de 2023 a  (aprox.) 31 d’octubre de 2023 / Fix discontinu / Jornada completa / Horari: Segons necessitats / Sou: a convenir /  Allotjament: Sí / Estudis: Grau superior / Idiomes: Italià C1 i Anglès B2 / Carnet de conduir: Sí / Experiència i altres: Almenys 2 anys d’experiència en el sector hoteler en recepció i/o animació.

2.1.3-INS – CAP DE RECEPCIÓ (1 lloc de feina): Durada del contracte: de (aprox.) 1 d’abril de 2023 a  (aprox.) 31 d’octubre de 2023 / Fix discontinu / Jornada completa / Horari: Segons necessitats / Sou: a convenir /  Allotjament: Sí / Estudis: Grau superior / Idiomes: Italià C1 i Anglès B2 / Carnet de conduir: Sí / Experiència i altres: Almenys 5 anys d’experiència en recepció.

2.1.4-INS – CAMBRER/A DE PISOS (diversos llocs de feina): Durada del contracte: de (aprox.) 1 de maig de 2023 a  (aprox.) 31 d’octubre de 2023 / Fix discontinu / Jornada completa / Horari: matí / Sou: Segons conveni d’hostaleria /  Allotjament: Sí / Estudis: Batxillerat / Idiomes: Es valoraran / Carnet de conduir: Sí / Experiència i altres: Almenys 2 anys d’experiència en pisos.

2.1.5-INS – TÈCNIC/A DE MANTENIMENT (1 lloc de feina): Durada del contracte: de (aprox.) 1 de maig de 2023 a  (aprox.) 31 d’octubre de 2023 / Fix discontinu / Jornada completa / Horari: Segons necessitats / Sou: Segons conveni d’hostaleria /  Allotjament: Sí / Estudis: Grau mitjà o superior / Idiomes: Es valoraran / Carnet de conduir: Sí / Experiència i altres: Almenys 2 anys d’experiència en manteniment.

2.1.6-INS – CAP DE PARTIDA (1 lloc de feina): Durada del contracte: de (aprox.) 1 de maig de 2023 a  (aprox.) 31 d’octubre de 2023 / Fix discontinu / Jornada completa / / Horari: Segons necessitats / Sou: a convenir /  Allotjament: Sí / Estudis: Grau superior / Idiomes: Es valoraran / Carnet de conduir: Sí / Experiència i altres: Almenys 4 anys d’experiència com a cuiner/a o 2 com a cap de partida.

2.1.7-INS – CAMBRERS/ES (diversos llocs de feina): Durada del contracte: de (aprox.) 1 de maig de 2023 a  (aprox.) 31 d’octubre de 2023 / Fix discontinu / Jornada completa / Horari: Segons necessitats / Sou: Segons conveni d’hostaleria /  Allotjament: Sí / Estudis: Grau mitjà/superior / Idiomes: Italià B1 i Anglès B1 / Carnet de conduir: Sí / Experiència i altres: Almenys 2 anys d’experiència.

2.1.8-INS – CUINERS/ES (diversos llocs de feina): Durada del contracte: de (aprox.) 1 de maig de 2023 a  (aprox.) 31 d’octubre de 2023 / Fix discontinu / Jornada completa / Horari: Segons necessitats / Sou: Segons conveni d’hostaleria /  Allotjament: Sí / Estudis: Grau superior / Idiomes: es valoraran / Carnet de conduir: Sí / Experiència i altres: Almenys 3 anys d’experiència en cuina.

2.1.9-INS – DEPENDENT/A (1 lloc de feina): Durada del contracte: de (aprox.) 1 de maig de 2023 a  (aprox.) 31 d’octubre de 2023 / Fix discontinu / Jornada completa / Horari: Segons necessitats / Sou: Segons conveni d’hostaleria /  Allotjament: Sí / Estudis: Grau superior / Idiomes: Italià B1 i Anglès B1 / Carnet de conduir: Sí / Experiència i altres: Almenys 1 any d’experiència en vendes.

2.1.10-INS – AJUDANT DE RECEPCIÓ (diversos llocs de feina): Durada del contracte: de (aprox.) 1 de maig de 2023 a  (aprox.) 31 d’octubre de 2023 / Fix discontinu / Jornada completa / Horari: Segons necessitats / Sou: Segons conveni d’hostaleria /  Allotjament: Sí / Estudis: Grau superior / Idiomes: Italià B2 i Anglès B2 / Carnet de conduir: Sí / Experiència i altres: Almenys 1 any d’experiència en recepció.

3. Marugal Hoteles (Gecko Hotel & Beach Club / Las Dunas)

– Gecko Hotel & Beach Club:

3.1.1-GE – RECEPCIONISTA (1 lloc de feina): Durada del contracte: des d’abril a final temporada / Fix discontinu / Jornada completa, intensiva / Sou segons conveni / Possibilitat d’allotjament / Estudis: turisme / Nivell d’anglès: alt / Es valorarà carnet de conduir B1 / Es valorarà experiència prèvia.

3.1.2-GE – MOSSO D’EQUIPATGE / BOTONES (1 lloc de feina): Durada del contracte: d’abril a final temporada / Fix discontinu / Jornada completa, intensiva / Sou segons conveni / Possibilitat d’allotjament / Estudis: turisme / Nivell d’anglès: alt / Es valorarà carnet de conduir B1 / Es valorarà experiència prèvia.

3.1.3-GE – CUINER (1 lloc de feina): Durada del contracte: de abril-maig a final temporada / Fix discontinu / Jornada completa, intensiva / Sou segons conveni / Possibilitat d’allotjament / Estudis: ESO / Nivell d’anglès:  mitjà / Es valorarà carnet de conduir B1 / Es valorarà experiència prèvia.

3.1.4-GE – CAMBRER SALA (1 lloc de feina): Durada del contracte: de abril-maig a final temporada / Fix discontinu / Jornada completa, intensiva / Sou segons conveni / Possibilitat d’allotjament / Estudis: ESO / Nivell d’anglès:  alt / Es valorarà carnet de conduir B1 / Es valorarà experiència prèvia.

– Las Dunas:

3.2.1-LD – PERSONAL DE RECEPCIÓ (diversos llocs de feina): Durada del contracte: de maig a final temporada / Fixe discontinu / Jornada completa, intensiva / Sou segons conveni / Possibilitat d’allotjament / Estudis: turisme / Nivell d’anglès: alt / Es valorarà carnet de conduir B1 / Es valorarà experiència prèvia.

3.2.2-LD – PERSONAL DE CUINA (diversos llocs de feina): Durada del contracte: de maig a final temporada / Fix discontinu / Jornada completa, intensiva / Sou segons conveni / Possibilitat  d’allotjament   / Estudis: ESO / Nivell d’anglès:  mitjà / Es valorarà carnet de conduir B1 / Es valorarà experiència prèvia.

3.2.3-LD – PERSONAL DE SALA (diversos llocs de feina): Durada del contracte: de maig a final temporada / Fix discontinu / Jornada completa, intensiva / Sou segons conveni / Possibilitat  d’allotjament   / Estudis: ESO / Nivell d’anglès:  alt / Es valorarà carnet de conduir B1 / Es valorarà experiència prèvia.

3.2.4-LD – PERSONAL DE NETEJA D’HABITACIONS (diversos llocs de feina): Durada del contracte: de juny a final temporada / Fix discontinu / Jornada completa, intensiva / Sou segons conveni / Possibilitat  d’allotjament   / Estudis: ESO / Es valorarà carnet de conduir B1 / Es valorarà experiència prèvia.

3.2.5-LD – PERSONAL DE MANTENIMENT (diversos llocs de feina): Durada del contracte: de maig a final temporada / Fix discontinu / Jornada completa, intensiva / Sou segons conveni / Possibilitat  d’allotjament   / Estudis: ESO / Nivell d’anglès: mitjà / Es valorarà carnet de conduir B1 / Es valorarà experiència prèvia.

4. Grupo Saona Turística (Hotel Cala Saona i Sa Pedrera Suites)

– Hotel Cala Saona:

4.1.1-GST – CAMBRER/A (1 lloc de feina): Durada del contracte:  inici mes de maig (6 mesos aprox.) / Fix discontinu / Jornada completa, torn rotatiu / Sou: 1.800,00 € aprox. / Sense allotjament / Estudis:  els que corresponguin per al lloc al qual s’opta / Idiomes: Anglès, es valoraran altres llengues / Es valorarà experiència prèvia i altres aptituts. 

4.1.2-GST – CAMBRER/A DE PIS (1 lloc de feina): Durada del contracte:  inici mes de maig (5 mesos aprox.) / Fix discontinu / Jornada completa, contínua, matí / Sou: 1.700,00 € aprox. / Sense allotjament / Estudis:  els que corresponguin per al lloc al qual s’opta, es valoraran / Idiomes: es valoraran / Necessari carnet de conduir / Es valorarà experiència prèvia i altres aptituts. 

4.1.3-GST – RECEPCIONISTA (1 lloc de feina): Durada del contracte:  inici mes de maig ( 5 mesos aprox.) / Fix discontinu / Jornada completa, matí i tarda / Sou: 1.800,00 € aprox. / Sense allotjament / Estudis:  Turisme o similar / Idiomes: Anglès, Italià i es valoraran altres llengues / Necesari carnet de conduir / Es valorarà experiència prèvia i altres aptituts. 

– Sa Pedrera Suites:

4.1.4-GST – RECEPCIONISTA (1 lloc de feina): Durada del contracte:  inici aprox. 28 d’abril ( 6 mesos aprox.) / Fix discontinu / Jornada completa, tarda/nit / Sou: 1.800,00 € aprox. / Sense allotjament / Estudis:  Turisme o similar / Idiomes: Anglès, Italià i es valoraran altres llengues / Necesari carnet de conduir / Es valorarà experiència prèvia i altres aptituts. 

4.1.5-GST – CUINER/A (1 lloc de feina): Durada del contracte:  inici 19 d’abril ( 6 mesos aprox.) / Fix discontinu / Jornada completa, contínua de 12,00 h a 20,00 h / Sou: 1.800,00 € aprox. / Sense allotjament / Estudis:  es valorarà formació en cuina / Idiomes: es valoraran / Es valorarà experiència prèvia i altres aptituts. 

4.1.6-GST – AJUDANT DE CUINA (1 lloc de feina): Durada del contracte:  inici 28 d’abril ( 5 mesos aprox.) / Fix discontinu / Jornada parcial, matins / Sou: 1.000,00 € aprox. / Sense allotjament / Estudis:  es valorarà formació en cuina / Idiomes: es valoraran / Es valorarà experiència prèvia i altres aptituts. 

4.1.7-GST – MASSATGISTA (1 lloc de feina): Durada del contracte:  inici abril/maig (5/6 mesos aprox.) / Fix discontinu / Jornada completa, torn partit/continu / Sou: 1.600,00 € aprox. / Sense allotjament / Estudis:  formació en massatges i tractaments per a spa / Idiomes: Anglès, es valoraran altres llengues / Es valorarà experiència prèvia i altres aptituts. 

5. Grupo Pacha

5.1.1-CP – CAMBRERS/ES (15 llocs de feina): Durada del contracte: de abril-maig a final temporada / Fix discontinu / Jornada completa, intensiva / Sou segons conveni / Possibilitat d’allotjament / Estudis: ESO / Nivell d’anglès:  alt / Es valorarà carnet de conduir B1 / Es valorarà experiència prèvia.

5.1.2-CP – AJUDANTS DE CAMBRER/A (8 llocs de feina): Durada del contracte: de abril-maig a final temporada / Fix discontinu / Jornada completa, intensiva / Sou segons conveni / Possibilitat  d’allotjament / Estudis: ESO / Nivell d’anglès:  alt / Es valorarà carnet de conduir B1 / Es valorarà experiència prèvia.

5.1.3-CP – AJUDANTS DE CUINER/A (3 llocs de feina): Durada del contracte: de abril-maig a final temporada / Fix discontinu / Jornada completa, intensiva / Sou segons conveni / Possibilitat  d’allotjament / Estudis: ESO / Nivell d’anglès:  alt / Es valorarà carnet de conduir B1 / Es valorarà experiència prèvia.

5.1.4-CP – CAMBRERS/ES DE PIS (5 puestos de trabajo): Durada del contracte: de abril-maig a final temporada / Fix discontinu / Jornada completa, intensiva / Sou segons conveni / Possibilitat  d’allotjament / Estudis: ESO / Nivell d’anglès:  alt / Es valorarà carnet de conduir B1 / Es valorarà experiència prèvia.

6. Hotel Teranka

6.1.1-TRNK – CAMBRER/A DE PISOS (1 lloc de feina): Durada del contracte:  abril a octubre / Fix discontinu / Jornada completa, a determinar / Sou segons conveni 5* / Allotjament, depèn del cas / Estudis: els que corresponguin per al lloc al qual s’opta / Idiomes: anglès, es valoraran altres llengues / Carnet de conduir B1 / Es valorarà experiència prèvia i altres aptituts, i també residència a Formentera i comptar amb habitatge. 

6.1.2-TRNK – MOSSO D’EQUIPATGE / BOTONES (1 lloc de feina): Durada del contracte:  abril a octubre / Fix discontinu / Jornada completa, a determinar / Sou segons conveni 5* /  Allotjament, depèn del cas / Estudis:  els que corresponguin per al lloc al qual s’opta / Idiomes: anglès, es valoraran altres llengues / Carnet de conduir B1 / Es valorarà experiència prèvia i altres aptituts, i també residència a Formentera i comptar amb habitatge.

6.1.3-TRNK – VALET / AJUDANTE DE CAMBRA (1 lloc de feina): Durada del contracte: abril a octubre / Fix discontinu / Jornada completa, a determinar / Sou segons conveni 5* / Allotjament, depèn del cas / Estudis: els que corresponguin per al lloc al qual s’opta / Idiomes: anglès, es valoraran altres llengues / Carnet de conduir B1 / Es valorarà experiència prèvia i altres aptituts, i també residència a Formentera i comptar amb habitatge.

6.1.4-TRNK – COCTELER/A (1 lloc de feina): Durada del contracte:  abril a octubre / Fix discontinu / Jornada completa, a determinar / Sou segons conveni 5* /  Allotjament, depèn del cas / Estudis:  els que corresponguin per al lloc al qual s’opta / Idiomes: anglès, es valoraran altres llengues / Carnet de conduir B1 / Es valorarà experiència prèvia i altres aptituts, i també residència a Formentera i comptar amb habitatge.

6.1.5-TRNK – CAMBRER/A DE SALA (1 lloc de feina): Durada del contracte:  abril a octubre / Fix discontinu / Jornada completa, a determinar / Sou segons conveni 5* /  Allotjament, depèn del cas / Estudis:  els que corresponguin per al lloc al qual s’opta / Idiomes: anglès, es valoraran altres llengues / Carnet de conduir B1 / Es valorarà experiència prèvia i altres aptituts, i també residència a Formentera i comptar amb habitatge. 

6.1.6-TRNK – AJUDANT DE CAMBRER/A (1 lloc de feina): Durada del contracte:  abril a octubre / Fix discontinu / Jornada completa, a determinar / Sou segons conveni 5* /  Allotjament,  depèn del cas / Estudis:  els que corresponguin per al lloc al qual s’opta / Idiomes: anglès, es valoraran altres llengues / Carnet de conduir B1 / Es valorarà experiència prèvia i altres aptituts, i també residència a Formentera i comptar amb habitatge.

6.1.7-TRNK – AJUDANT CUINER/A (1 lloc de feina/1 puesto de trabajo): Durada del contracte:  abril a octubre / Fix discontinu / Jornada completa, a determinar / Sou segons conveni 5* / Allotjament, depèn del cas / Estudis:  els que corresponguin per al lloc al qual s’opta / Idiomes: anglès, es valoraran altres llengues / Carnet de conduir B1 / Es valorarà experiència prèvia i altres aptituts, i també residència a Formentera i comptar amb habitatge.

6.1.8-TRNK – CUINER/A (1 lloc de feina): Durada del contracte:  abril a octubre / Fix discontinu / Jornada completa, a determinar / Sou segons conveni 5* /  Allotjament,  depèn del cas / Estudis:  els que corresponguin per al lloc al qual s’opta / Idiomes: anglès, es valoraran altres llengues / Carnet de conduir B1 / Es valorarà experiència prèvia i altres aptituts, i també residència a Formentera i comptar amb habitatge.

6.1.9-TRNK – RENTAPLATS (1 lloc de feina): Durada del contracte:  abril a octubre / Fix discontinu / Jornada completa, a determinar / Sou segons conveni 5* / Allotjament, depèn del cas / Estudis:  els que corresponguin per al lloc al qual s’opta / Idiomes: anglès, es valoraran altres llengues / Carnet de conduir B1 / Es valorarà experiència prèvia i altres aptituts, i també residència a Formentera i comptar amb habitatge.

6.1.10-TRNK – CAP DE PARTIDA (1 lloc de feina): Durada del contracte:  abril a octubre / Fix discontinu / Jornada completa, a determinar / Sou segons conveni 5* / Allotjament, depèn del cas / Estudis:  els que corresponguin per al lloc al qual s’opta / Idiomes: anglès, es valoraran altres llengues / Carnet de conduir B1 / Es valorarà experiència prèvia i altres aptituts, i també residència a Formentera i comptar amb habitatge.

6.1.11-TRNK – ADMINISTRATIU/VA (1 lloc de feina/1 puesto de trabajo): Durada del contracte:  abril a octubre / Fix discontinu / Jornada completa, a determinar / Sou segons conveni 5* / Allotjament, depèn del cas / Estudis:  els que corresponguin per al lloc al qual s’opta / Idiomes: anglès, es valoraran altres llengues / Carnet de conduir B1 / Es valorarà experiència prèvia i altres aptituts, i també residència a Formentera i comptar amb habitatge.

6.1.12-TRNK – AJUDANT ECONOMAT (1 lloc de feina): Durada del contracte:  abril a octubre / Fix discontinu / Jornada completa, a determinar / Sou segons conveni 5* / Allotjament, depèn del cas / Estudis: l els que corresponguin per al lloc al qual s’opta / Idiomes: anglès, es valoraran altres llengues / Carnet de conduir B1 / Es valorarà experiència prèvia i altres aptituts, i també residència a Formentera i comptar amb habitatge.

7. PAYA Hotels

7. Les ofertes de feina es posaran a disposició dels possibles candidats el dia de la Fira a l’estand de l’empresa. ambé pots presentar el teu currículum a través del següent link/QR:

8. emar Hotels

8. Els assistents podran presentar els seus currículums el dia de la Fira a l’estand de l’empresa. També pots presentar el teu currículum a través del següent link/QR:

9. Formotor

9.1.1-FMTR – MECÀNIC (1 lloc de feina): Incorporació inmediata per temps indefinit / Fix discontinu / Jornada completa de 8,00 h a 16,00 h / 40 h setmanals / Sou: segons conveni metall / Inclou allotjament / Estudis: els que corresponguin per al lloc al qual s’opta / Idiomes: es valoraran / Es requereix experiència prèvia / Imprescindible carnet de conduir B1.

9.1.2-FMTR – XAPISTA/PINTOR (diversos llocs de feina): Incorporació inmediata per temps indefinit / Fix / Jornada completa de 8,00 h a 16,00 h / 40 h setmanals / Sou: segons conveni metall / Inclou allotjament / Estudis: els que corresponguin per al lloc al qual s’opta / Idiomes: es valoraran / Es requereix experiència prèvia / Imprescindible carnet de conduir B1.

9.1.3-FMTR – RENTACOTXES-MOTOS (1 lloc de feina): Durada del contracte: des de 1 de maig de 2023 (6 mesos) / Fix discontinu / Jornada partida de 8 h / 40 h setmanals / Sou: a convenir / Inclou allotjament / Estudis: els que corresponguin per al lloc al qual s’opta / Idiomes: es valoraran molt positivament / Es valorarà experiència prèvia / Imprescindible carnet de conduir B1.

9.1.4-FMTR – OPERARI DE MANTENIMENT DE BICICLESTES I FURGONETA DE REPARTIMENT (1 lloc de feina): Durada del contracte: des de 1 de maig de 2023 (6 mesos) / Fix discontinu / Jornada partida de 8 h / 40 h setmanals / Sou: a convenir / Inclou allotjament / Estudis: els que corresponguin per al lloc al qual s’opta / Idiomes: es valoraran molt positivament / Es valorarà experiència prèvia / Imprescindible carnet de conduir B1.

9.1.5-FMTR – MECÀNIC DE MOTOS (1 lloc de feina): Incorporació inmediata per temps indefinit / Fix / Jornada completa de 8,00 h a 16,00 h / 40 h setmanals / Sou: segons conveni metall / Inclou allotjament / Estudis: els que corresponguin per al lloc al qual s’opta / Idiomes: es valoraran / Es valorarà positivament experiència prèvia / Imprescindible carnet de conduir B1.

9.1.6-FMTR – AJUDANT-APRENENT MECÀNIC (1 lloc de feina): Incorporació inmediata per temps indefinit / Fix / Jornada completa de 8,00 h a 16,00 h / 40 h setmanals / Sou: segons conveni metall / Inclou allotjament / Estudis: els que corresponguin per al lloc al qual s’opta / Idiomes: es valoraran / Es valorarà positivament experiència prèvia / Imprescindible carnet de conduir B1.

9.1.7-FMTR – CONDUCTOR DE SHUTTLE (1 lloc de feina): Durada del contracte: des de 1 de maig de 2023 (6 mesos) / Fix discontinu / Jornada partida de 8 h / 40 h setmanals / Sou: a convenir / Inclou allotjament / Estudis: els que corresponguin per al lloc al qual s’opta / Idiomes: Anglès fluït (nivell conversa), es valoraran altres idiomes / Es valorarà experiència prèvia / Imprescindible carnet de conduir B1.

9.1.8-FMTR – RECEPCIONISTA (1 lloc de feina): Durada del contracte: des de 1 de maig de 2023 (6 mesos) / Fix discontinu / Jornada partida de 8 h / 40 h setmanals / Sou: a convenir / Inclou allotjament / Estudis: els que corresponguin per al lloc al qual s’opta / Idiomes: Anglès fluït (nivell conversa), es valoraran altres idiomes / Es valorarà experiència prèvia i coneixement d’altres llengues: Francès, Italià i Alemany / Imprescindible carnet de conduir B1.

10. Wet4Fun

10.1.1-W4F – MONITOR/A DE WINDSURF-GUIA D’EXCURSIONS (1 lloc de feina): Durada del contracte: des de l’1 d’abril a final d’octubre de 2023 / Temporal – Fix discontinu / Jornada completa de 10,00 h a 18,00 h / 40 h setmanals / Sou brut mensual: 1.800,00 € / No inclou allotjament / Estudis: Títol de monitor de Windsurf / Idiomes: Espanyol, Anglès Italià, es valoraran altres idiomes / Experiència i altres: mínim de 2 anys d’experiència en club nàutic. Persona comunicativa amb experiència de feina en grup / Es requereix carnet de conduir B1.

10.1.2-W4F – SOCORRISTA (1 lloc de feina): Durada del contracte: des de l’1 d’abril a final d’octubre de 2023 / Temporal – Fix discontinu / Jornada completa de 10,00 h a 18,00 h / 40 h setmanals / Sou brut mensual: 1.800,00 € / No inclou allotjament / Estudis: Títol de socorrista en aigües obertes i espais naturals / Idiomes: Espanyol, Anglès Italià, es valoraran altres idiomes / Experiència i altres: es valorarà experiència prèvia. Persona comunicativa amb experiència de feina en grup / Es requereix carnet de conduir B1.

10.1.3-W4F – PROFESSORA DE IOGA I FUNCIONS D’OFICINA I VENDES (1 lloc de feina): Durada del contracte: des de l’1 d’abril a final d’octubre de 2023 / Temporal – Fix discontinu / Jornada completa de 10,00 h a 18,00 h / 40 h setmanals / Sou brut mensual: 1.800,00 € (variable segons funcions) / No inclou allotjament / Estudis: Batxillerat y formació en Office, Excel, Word i xarxes socials / Idiomes: Espanyol, Anglès Italià, es valoraran altres idiomes / Experiència i altres: es valorarà experiència prèvia. Persona comunicativa amb experiència de feina en grup / Es requereix carnet de conduir B1.

11. Mediterranea Pitiusa


11.1.1-MP – TAQUILLER/A (2 llocs de feina): Durada del contracte: des de juny (5-6 mesos) / Fix discontinu / Jornada completa, 40 h setmanals, torns/ Sou segons conveni / Sense allotjament / Estudis: Grau mitjà / Idiomes: Català, Castellà i Anglès / No necessari carnet de conduir.

11.1.2-MP – MARINER/A DE FLOTA (1 lloc de feina): Durada del contracte: des de juny (5-6 mesos) / Fix discontinu / Jornada completa, 40 h setmanals, torns/ Sou segons conveni / Sense allotjament / Estudis: Grau mitjà / Idiomes: Català, Castellà i Anglès / No necessari carnet de conduir.

12. Trasmapi

12.1.1-TMP – TAQUILLER/A (1 lloc de feina): Durada del contracte: des de juny (5-6 mesos) / Fix discontinu / Jornada completa, 40 h setmanals, torns/ Sou segons conveni / Sense allotjament / Estudis:  Grau mitjà   / Idiomes: Català, Castellà i Anglès / No necessari carnet de conduir.

12.1.2-TMP – AMARRADOR/A( 1 lloc de feina): Durada del contracte: des de juny (5-6 mesos) / Fix discontinu / Jornada completa, 40 h setmanals, torns/ Sou segons conveni / Sense allotjament / Estudis: Grau mitjà / Idiomes: Català, Castellà i Anglès / No necessari carnet de conduir.

13. Formentera Cargo

13.1.1-FC – AMARRADOR/A (1 lloc de feina): Durada del contracte: des de juny (5-6 mesos) / Fix discontinu / Jornada completa, 40 h setmanals, torns/ Sou segons conveni / Sense allotjament / Estudis: Grau mitjà / Idiomes: Català, Castellà i Anglès / No necessari carnet de conduir.

13.1.2-FC – MARINER/A DE FLOTA (1 lloc de feina): Durada del contracte: des de juny (5-6 mesos) / Fix discontinu / Jornada completa, 40 h setmanals, torns/ Sou segons conveni / Sense allojament / Estudis: Grau mitjà / Idiomes: Català, Castellà i Anglès / No necessari carnet de conduir.

14. Balearia

14.1.1-BAL – AGENTS DE PASSATGE (2 llocs de feina): Durada del contracte: temporada / Fix discontinu / Jornada completa, 40 h setmanals, torns/ Sou segons conveni / Sense allotjament / Estudis:  els que corresponguin per al lloc al qual s’opta   / Idiomes: Es valoraran (Català, Castellà i Anglès) / No necessari carnet de conduir.

Les funcions principals són:

 • Atendre el client i facilitar informació sobre destins, horaris, tarifes, etc. per a oferir un servei de qualitat.
 • Gestionar les sol·licituds de reserves, venda de bitllets i cobrament, a petició dels clients.
 • Realitzar la gestió de l’embarcament per a emetre els bitllets i targetes d’embarcament als passatgers perquè puguin accedir al vaixell.
 • Efectuar el tancament de la caixa personal diària per a quadrar la caixa general.
 • Crear els llistats de passatgers per a enviar-los als diferents organismes públics que ho sol·licitin.
 • Realitzar la digitalització de documentació per al control de les bonificacions dels passatgers que sol·licita les Administracions Públiques.

14.1.2-BAL – OPERACIONS PORTUÀRIES (2 llocs de feina): Durada del contracte:temporada / Fix discontinu / Jornada completa, 40 h setmanals, torns/ Sou segons conveni / Sense allotjament / Estudis:  els que corresponguin per al lloc al qual s’opta   / Idiomes: Es valoraran/ No necessari carnet de conduir. Busquem persones amb experiència en maneig d’eines ofimàtiques i interès en el sector marítim.

Les funcions principals són:

 • Executar les operacions d’afirmat i deixat anar dels caps d’amarrament per a realitzar l’atracada i/o desatracada del vaixell.
 • Realitzar les maniobres d’amarrament o desamarre aplicant els criteris de seguretat en el treball segons la normativa de prevenció de riscos laborals en operacions portuàries, per a evitar danys al personal que les executa.
 • Controlar les capacitats dels diferents cellers de càrrega en cada vaixell i les matrícules dels vehicles a embarcar per a un correcte control d’accés, i comunicar els canvis detectats de la pauta a oficina.
 • Revisar les reserves de vehicles efectuades per a comprovar que les dades estiguin correctament introduïts en el sistema.
 • Vigilar el trànsit en les campes de pre-embarcament i embarcament per a facilitar els fluxos de camions, turismes i passatge, vetllant per la seguretat dels equips i clients.

15. Aquabus

15.1.1-AQBS- VENEDOR TIQUETS TAQUILLA FORMENTERA-EIVISSA (1 lloc de feina): Durada del contracte: Aprox. 1 de maig de 2023 (6 mesos) / Fix discontinu / 40 h setmanals, torn matí o tarda / Sou: 1.500,00 € – 1.800,00 € / Sense allotjament / Estudis:  ESO / Idiomes: Anglès i italià nivell mitjà, valorables altres llengües / Necessari carnet de conduir / Altres requisits: Persona resolutiva i proactiva, amb alts coneixements d’Office 365.

15.1.2-AQBS – AMARRADOR/A BARCOS FORMENTERA-EIVISSA (1 lloc de feina): Durada del contracte: Inici maig 2023 (6 mesos) / Fix discontinu / 40 h setmanals, torn matí o tarda / Sou: 1.400,00 € – 1.700,00 € / Sense allotjament / Estudis:  ESO / Idiomes: Anglès i italià nivell mitjà, valorables altres llengües / Valorable carnet de conduir / Altres requisits: Persona resolutiva i proactiva.

16. Rex Apartments & Houses

16.1.1-RX- CAMBRER/A DE PISOS (1 lloc de feina): Durada del contracte,  des de maig 2023 (6 mesos) / Fix discontinu / Jornada completa, torn de matí / Sou segons conveni hosteleria / Posiblitat d’allotjament, s’avaluarà cada cas / Estudis: ESO/Batxillerat / Idiomes: es valoraran positivament / Carnet de conduir: Sí / Es valorarà experiència prèvia en sector turístic i altres aptituts.

16.1.2-RX – AJUDANT DE RECEPCIÓ (1 lloc de feina): Durada del contracte,  des de maig 2023 (6 mesos) / Fix discontinu / Jornada completa, torn segons necessitats / Sou segons conveni hosteleria / Posiblitat d’allotjament, s’avaluarà cada cas / Estudis: Batxillerat/Cicles Formatius de Grau Superior/Mitjà / Idiomes: Principalment Italià i Anglès, es valoraran altres llegües com l’Alemany o el Francès / Carnet de conduir: Sí / Es valorarà experiència prèvia en sector turístic i altres aptituts.

17. Hotel Tahiti

17.1.1-THT – RENTADOR/A (BUGADERIA) (1 lloc de feina): Durada del contracte,  des d’1 maig 2023 (6 mesos) / Contracte temporal / Jornada completa/parcial, de 8,00 a 15.00 h / Sou segons conveni / Estudis: No es precisa / Idiomes: Castellà / Carnet de conduir: No / Es valorarà experiència prèvia.

17.1.2-THT – RECEPCIONISTA (1 lloc de feina): Durada del contracte,  des d’1 maig 2023 (6 mesos) / Contracte temporal / Jornada completa, de 8,00 a 15.00 h / Sou segons conveni / Estudis: no es precisa / Idiomes: Castellà, Italià i Anglès nivell intermedi / Carnet de conduir: No / Experiència prèvia mínima de 2 anys en el lloc de feina.

17.1.3-THT – CAMBRER/A DE PISOS (1 lloc de feina): Durada del contracte,  des d’1 maig 2023 (6 mesos) / Contracte temporal / Jornada completa, de 8,00 a 15.00 h / Sou segons conveni / Estudis: no es precisa / Idiomes: Castellà / Carnet de conduir: No / Experiència en la mateixa feina.

17.1.4-THT – NETEJADOR/A (1 lloc de feina): Durada del contracte,  des d’1 maig 2023 (6 mesos) / Contracte temporal / Jornada completa/parcial, de 8,00 a 15.00 h / Sou segons conveni / Estudis: no es precisa / Idiomes: Castellà / Carnet de conduir: No / Experiència mínima en el lloc de feina.

Si la seva empresa està interessada en participar en aquesta Fira per gestionar ofertes de treball, ens ha de remetre un correu electrònic abans del dia 3 de març a: firaocupacio.cif@gmail.com o aodl@conselldeformentera.cat i ens posarem en contacte amb vostè per tramitar la seva participació.

PRESENTACIÓ DE CANDIDATURES ALS LLOCS DE FEINA OFERTS PER LES EMPRESES PARTICIPANTS

Si voleu presentar candidatura a les diverses ofertes de feina de les empreses participants també ho podeu fer a través del formulari que podeu trobar en el següent link o en el codi QR:

Al llarg del matí també es desenvoluparan una sèrie d’activitats orientades cap a les persones deseocupades i persones emprenedores, obertes al públic assistent:

Programa d’activitats
HoraActivitat
9.30 hInici de la II Fira d’Ocupació i Emprenedoria de Formentera 2023
10.00 hXerrada SOIB: “Què pot fer el SOIB per tu”, a càrrec de Álvaro de la Fuente.
11.00 hXerrada IDI: “Recursos públics per a Emprendre”, a càrrec de Pere Jiménez.
11.40 hPausa
12.15 hTaller IES Marc Ferrer (Àula d’Emprenedoria): «Metodologies àgils en acció»
13.15 hTaller IDI: “Com planificar el meu futur professional”, a càrrec de Pere Jiménez.
14.15 hTaller IDI: “Claus per a una comunicació eficaç (elevator pitch)”, a càrrec de Pere Jiménez.

La II Fira d’Ocupació i Empreneduria de Formentera també comptarà amb la presència d’estands informatius de les següents entitats de l’ambit de l’ocupació i la formació:

 • SOIB (Servei d’Ocupació de les Illes Balears)
 • IES MARC FERRER (Institut d’Educació Secundària Marc Ferrer)
 • POAP (Punto de Orientación Académica y Profesional)
 • IQPIB (Institut de les Qualificacions Professionals de les Illes Balears)
 • DOIP (Departament d’Orientació i Inserció Professional de la UIB)
 • EOI (Escola Oficial d’Idiomes d’Eivissa i Formentera)

Imatges de la II Fira d’Ocupació i Emprenedoria 2023

PER CONTACTAR AMB L’ÀREA DE DESENVOLUPAMENT LOCAL:

Adreça electrònica: firaocupacio.cif@gmail.com o aodl@conselldeformentera.com

Tel. 971 073 887

Notícies
II Fira d'Ocupació i Emprenedoria de Formentera 2023
Entrada: 28 February 2023
La II Fira d’Ocupació i Emprenedoria de Formentera tendrà lloc el proper dia 9 de març de 2023 de 9,30...
L’Estratègia d’Inversions de les Illes Balears 2030 i els fons Next Generation EU, una aproximació per als agents de desenvolupament local i orientadors d’oficina de les Illes
Entrada: 20 February 2023
El 16 de febrer de 2023 es va tenir lloc al Centre Cultural de Jesus, a l’illa d’Eivissa, una formació...
Jornades de la Xarxa de Serveis Públics Empresarials
Entrada: 27 January 2023
El 24 de gener de 2023 els AODL de l’Àrea de Desenvolupament Local del Consell Insular de Formentera van assistir...

Accés personal:

Subscriu-te a la nostra newsletter